Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a hazai földgázpiaci dinamikusan fejlődő vállalatát!

Az EMoGÁ Észak-Magyarországi Gáz Kereskedelmi Kft.-t magyar tulajdonosok alapították 2008. decemberében Ózdon, azzal a céllal, hogy szabadpiaci körülmények között értékesítsen vezetékes földgázt. Társaságunk több évtizedes gázipari tapasztalattal indult el a versenypiacon, hiszen az 1950-es évek óta működő helyi energiaszolgáltató vállalatból vált ki és alakult meg új formában.

A Társaság részére a Magyar Energia Hivatal 2009-ben adta meg a földgáz kereskedelmi engedélyt, mellyel megkezdhette működését a liberalizált földgázpiacon. Az EMoGÁ vezetésében több évtizedes, nagyvállalati tapasztalattal rendelkező szakemberek és fiatal, ambíciózus vállalkozók kaptak helyet, mely a tulajdonosi kör álláspontja szerint garantálja a hosszú távú stabil működést.

Társaságunk tulajdonosi háttere, az EMoGÁ vezetése, valamint partnercégünk, a saját elosztó hálózattal rendelkező OERG Ózdi Energiaszolgáltató és Kereskedelmi Kft. szakember állománya biztosítja a mindennapi működéshez szükséges erőforrásokat.

cikkbekep.jpg

Társaságunk hosszú távú stratégiával, diverzifikált beszerzési portfólióval rendelkezik. Az eddigi időszakban sikerült a tulajdonosi kör által kijelölt értékesítési célokat megvalósítanunk. Legfontosabb törekvésünk Ügyfeleink biztonságos, költséghatékony ellátása és kiszolgálása.

Társaságunk szorosan együttműködik a magyar földgázipar értékláncát képező szereplőkkel és a szabályozó hatóságokkal. Üzletpolitikánk legfontosabb része a költséghatékony szervezeti működés, mellyel jelenlegi és leendő Ügyfeleink részére garantáljuk a kedvezőbb gázforrást. Munkatársaink rugalmassága, felkészültsége és segítőkészsége további garanciát ad arra, hogy szerződött és jövőbeli Partnereink a kedvező ár mellett valóban minőségi szolgáltatást kapjanak.